fbpx

Slide HOME DIENSTEN TARIEVEN FRISSE AANPAK OFFERTE CONTACT

Slide HOME DIENSTEN TARIEVEN CONTACT

Slide WERKPLEK REINIGING Werkplek reiniging is de laatste jaren sterk in opmars. Met name bedrijven met flexplekken en bedrijven waar hygiëne hoog in het vaandel staat gaat men voor fris. Maar niet minder belangrijk, ook bij bedrijven die hun medewerkers serieus nemen en hen een schone en frisse werkplek gunnen!
Het reinigen van toetsenborden, muizen en monitoren en niet te vergeten telefoons is geen Rocket Science. Maar het vergt wel de juiste apparatuur, mens en milieu veilige schoonmaak producten, IT kennis en aandacht. Laat dit nu net op het lijf geschreven zijn van de Frisse Jongens. Wij reinigen, ontsmetten en zorgen er voor dat alles netjes blijft werken waardoor er geen overlast is, overdag, s ’avonds of in het weekend!
AANVRAGEN
VANAF 5,-
Voor meer info klik hier.

Slide ONZE PAKKETTEN Voor tarieven van datacenter-, bureaustoelreiniging en complete desinfectie neem contact op neem contact op FRISSSSS PAKKET 5 per werkplek Onze instapdienst, een diepe reiniging van je toetsenbord en muis. Hierbij reinigen wij met hoge druk de hardware en impregneren wij deze met een vuil afstotende coating. Je betaalt hiervoor slechts €5,- per werkplek. AANVRAGEN Meest gekozen BASIS FRIS PAKKET 10 per werkplek Onze meest gekozen dienst, het totaal reinigen van je werkplek voor een vast tarief van €10,-. Wij reinigen je toetsenbord, muis, monitor(s) en telefoon. Oftewel, alles wat er op je bureau staat. Wij impregneren dit met vuil- en stof afstotende coating. AANVRAGEN MAATWERK FRIS PAKKET op aanvraag De Frisse Jongens zijn dol op maatwerk. Wijkt je schoonmaak vraag af van onze standaard? Vraag een offerte aan! Wij reageren direct! AANVRAGEN Fris is ons doel en dat doen we zo transparant mogelijk. neem contact op

Slide

Copyright © 2020-2021 Frisse Jongens

Privacyverklaring